Lucruri de stiut despre SEO

SEO este intr-o schimbare continua, de aceea trebuie sa fiti la curent cu toate noutatile, astfel incat sa fiti siguri de faptul ca afacerea voastra din online se bucura de toate aceste imbunatatiri din punct de vedere SEO. Exista asadar cateva reguli de avut in vedere, astfel incat site-ul vostru sa se bucure de un trafic din ce in ce mai mare. In primul rand, acesta ar trebui sa fie optimizat pentru dispozitivele mobile. Mai exista chiar si azi site-uri neoptimizate pentru aceste dispozitive, de aceea este importanta o optimizare cat mai buna din acest punct de vedere. Dispozitivele mobile castiga din ce in ce mai mult teren, iar traficul provenit de pe dispozitivele mobile l-a depasit in momentul de fata pe cel de pe desktop.

Va mai trebui si sa creati in permanenta un continut de cea mai buna calitate pentruca acesta ramane o componenta importanta pentru motoarele de cautare. Continutul pare sa devina un factor din ce in ce mai important in ceea ce priveste pozitionarea, iar prin continut se face referire atat la imagini postate, cat si la text. Materialele multimedia trebuie si ele incluse in continutul site-ului vostru, de aceea trebuie sa-i dati utilizatorului motive ca sa ramana mai mult timp pe acest site. Ajutati utilizatorul sa inteleaga ceea ce-i oferiti. Descrierile de calitate il vor face pe utilizator sa aprecieze, dar si sa distribuie mai departe ceea ce citeste pe retelele de socializare.

Un alt lucru de avut in vedere este si functia de voice search. Aceasta este astazi modalitatea preferata a multora de de realizare a cautarilor, aceasta functie devenind o componenta foarte importanta pentru utilizatori, dar si din punctul de vedere al SEO. Multi utilizatori sunt de parere in ziua de azi ca voice search-ul este mult mai important decat cautarea clasica prin typing, de aceea va trebui sa va ganditi si la acest lucru atunci cand vine voirba desppre afacerea voastra din online.

Nu uitati si de aspectul vitezei de incarce a paginii. Site-ul vostru trebuie sa se incarce in cel mai scurt timp posibil, iar daca nu reuseste sa faaca acest lucru, utilizatorii vor avea tendinta sa-l paraseasca. Multi utilizatori au tendinta de a abandona pagina in momentul in care aceasta nu se incarca la fel de rapid. Clipurile video nu ar trebui nici ele neglijate pe cat posibil, acestea reprezintand o optiune eficienta de a va mentine publicul cat mai implicat. Videoclipurile ii ajuta pe utilizatori sa inteleaga mult mai bine, dar si intr-un timp cat mai scurt informatia pe care doresc sa o descopere.

Social Media este si ea o componenta importanta in procesul de SEO, lucru care inseamna ca este important sa utilizati si retelele sociale la o capacitate maxima in cazul in care vreti sa va bucurati de rezultatele dorite. Trebuie sa includeti asadar si acest lucru in lista voastra de obiective, astfel incat sa va bucurati de niste rezultate cat mai bune si astfel site-ul vostru sa fie din ce in ce mai apreciat de catre utilizatori.

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe